I Love Kids ♥


hey korang ! annyeong haseyo :DD . pe cite ? sihat ? oke bagus lah :)) sape suka kids at sini ? sila angkat ketiak anda :DD okenggg ~ mira love kids sangad-2 . nak tahu kenapa ? mira bagi 15 sebab okenggg ;)

  • sebab mereka comel *macam mira (perasan jep) ^^
  • sebab mereka sentiasa happy *time sedih , takkan happy kot ? (faham-2 jelahh)
  • sebab mereka tak pandai menipu and jujur *sama jelah tuh :D
  • sebab mereka senang melupakan perselisihan faham diantara teman mereka sendiri *maybe larh
  • sebab mereka aktif *bukan hyper okengg
  • sebab mereka suka bermain *jangan fikir laen ea
  • sebab mereka suka senyum *walau un gigi tak cukup :DD
  • sebab mereka menangis tak lama *kalau diberi ganjaran , diamlah dia :DD
  • sebab mereka tak ego *kann kann ? o.O
  • sebab mereka tak kedekut *kadang-2 ada yg kedekut taik idong masin -.-
  • sebab mereka tak sombong + berlagak *yeke ? ye kann jelah eh
  • sebab mereka tak memilih kawan *sama ada berlainan kaum
  • sebab mereka suka berebut *macam mira . hikkhokkk
  • sebab mereka suka backup kawan *nak tunjuk terror jeh >.<
  • sebab mereka suka lari dari masalah *dah buad salah , buad donno jelaa (sama macam mira)

okehh . haa . banyak kann ? sebab tu lahh mira suka budak kecik . besttt ! alangkah indahnya kalau masa boley diundurkan . mira nak kembali kezaman kanak-2 . huhu . hikhokk . okay laa . mira nak tengok movie nie . buhbye ~
Sudah Baca ? Sila Like Dan Comment !

4 pray for my success :):

Hanis Nizam berkata...

Yeah . Betul2

AquWh Mira berkata...

@Hanis Nizam HAHA . kann ? sy suka budak kecik >.<

cerita best berkata...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...pakjoe tau

AquWh Mira berkata...

@cerita best okay . thanks sbb follow :DD

Catat Ulasan