Oh My Hubby ! :D


hye ! arini mira nak story mory cket lha . ramai yang tanye , siapa hubby mira tu . dyorg tak kenal un .
nak tau ? okayy . fine . nama dy MIYYO AZMAN . M.I.Y.Y.O . korang jangan buad buad pekak lak .
understand ? okayy good boy/girl . actually MIYYO nie , muka dy ade iras iras Justin Bieber .
tapi MIYYO nie , lebih kurang cam Justin Bieber Malaysia lha . hahaha . okayy . da faham kan ?
jangan banyak tanye eh . hahaha . handsome gileeee . korang jangan nak rampas dy dari mira eh .
dy milik mira sorang je . memang mira ramai kawan , tapi mira just bercinta nan dy jek . *tipu je la . mane ade betul betul xD . okayy . B.E.R.C.I.N.T.A ! bercinta aww . bak kata pepatah ' berkawan biar beribu , bercinta biar satu ' hahaha . so , mira bercinta hanya pada yang satu je lha . ( bajet glee aku nie , ade hati nak miyyo azman yang handsome gila babeng nie ) so what ? whatever -.- korang da geram nan mira eh ? mira memang begitu larh . hehehe . okayy . untuk buad kegeraman korang hilang , mira kasi korang tengok gambar miyyo . tengok lha . tengok jee . tengok sampai terjojol biji mata un takpe . jangan tengok lama lama aww . nanti mira jeles . hahaha ^^ okayy okayy . jeng jeng jeng ~




whoaaaa . handsome nyeee . okayy . mira dah cop :P kalau korang nak tengok gambar dy lebih banyak ,
search at google and type miyyo azman . and ade cara laen , korang boleh pergi tengok fan page dy at facebook . *perhatian ! miyyo azman takde account facebook taw . yang ade ade tu , bukan dy punye .
orang laen yang ngengada . dy just ade fan pages . nak tahu bukti , 

pergi at blog dy :

facebook fan pages dy :

lookbook dy :
Lookbook Miyyo                                   

okayy dah . tu je yang mira nak share . jangan rampas dy dari mira eh ? hehehe       

Sudah Baca ? Sila Like Dan Comment !

8 pray for my success :):

Nisa Epin berkata...

hehe.. x kan ku rampas hubby mu...ermm.. encem2.. hehe...

miemie rara berkata...

hensem gila. untung awak :)

Nur Fatihah Amira berkata...

@Nisa Epin
haha . naseb baek , kalau tak , terbang selipar mira . thanks cakap dy handsome :)

Nur Fatihah Amira berkata...

@miemie rara
untung lha sangad kan . haha
btw thanks :)

JOE berkata...

handsome nyee :D

Nur Fatihah Amira berkata...

@JOE
tawu takpe . jangan jeles rupa mu tak sehandsome si dy . :P

Puteri Shahirott berkata...

hahaha you awek miyyo ke ?

Nur Fatihah Amira berkata...

@Puteri Shahirott
hahaha ! you percaya ? dy just org yg sy minat lha . gile ape org sehandsome dy jadi boyfie sy . hikhik

Catat Ulasan